Ostanimo u kontaktu

REGULACIJA PROMETA

Od sutra privremeno zatvoren ulaz i izlaz s autoceste u Pločama

Objavljeno prije

Foto: agroklub.com

Foto: agroklub.com

Iz Županijskog centra 112 javljaju da će u tunelima Mali Prolog i Kobiljača na Autocesti A1 od 14. do 16. lipnja, od 22 sata do 6 sati, zbog radova biti zatvoren promet u oba smijera te će biti zatvorena  i državna cesta DC425 čvor Karamatići-čvor Čeveljuša od autoceste A1 (naplatne postaje Karamatići) do Jadranske magistrale (DC8).

Dok traju radovi, promet će se odvijati sljedećim obilaznim pravcima:

Obilazak smjer Zagreb-Ploče: A1-čvor Vrgorac-Dc62-Mali prolog-Kobiljača-ŽC6276-Ploče-DC8 i obratno.

Obilazak smjer BIH-Ploče: GP Nova Sela-DC62-Mali Prolig-Kobiljača-ŽC6276-Ploče-DC8 i obrnuto.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Prvi slučaj koronavirusa zabilježen i u Opuzenu, ukupno 64 pozitivne osobe u našoj županiji

Objavljeno prije

Prema posljednjim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ukupna brojka zaraženih koronavirusom je 64, odnosno imamo dva potvrđena slučaja više u odnosu na posljednju objavu Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije. Riječ je o pacijentima srednje životne dobi s područja doline Neretve i Konavala. U kućnoj izolaciji su 42 pozitivne osobe.

Hospitalizirano je 14 pozitivnih pacijenata. Osam ih je u OB Dubrovnik, a šest u sekundarnom objektu bolnice tj. Studentskom domu. Prethodno su 4 osobe su stavljene na respirator i prebačene u Split, a njihovo stanje je nepromijenjeno. Jedna osoba je iz predostrožnosti poslana u kliniku za zarazne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” u  Zagreb, njegovo opće stanje je dobro.

Dvije osobe su izliječene. Do današnjeg dana ukupno je upućeno 522 uzorka na analizu. U nedjelju je poslano 20 uzorka i svi su obrađeni.

U posljednja 24 sata nisu utvrđena kršenja samoizolacije, a od početka pandemije to je ukupno 17 slučajeva kršenja mjere samoizolacije.

U karanteni imamo 2 osobe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije