Ostanimo u kontaktu

KNJIGA 'IZ ŽIVOTA JEDNOG ŽUPNIKA'

Od prodaje knjige don Stanka Vrnoge 12 tisuća kuna donirano za Udrugu Leptirići

Objavljeno prije

Don Stanko Vrnoga, nekadašnji župnik Župe Vid u svojim umirovljeničkim danima posvetio se pisanju svojevrsnih memoara.

U knjizi „Iz života jednog župnika“ piše o cijelom svom svećeničkom životu i kronologiji pojedinih župa u kojima je obnašao pastirsku dužnost.
Prvu naknadu od 300 komada sa svim tiskarskim troškovima sam je financirao, a drugo izdanje od 400 komada pripomogao je don Radojko Vidović župnik župe sv. Petra u Splitu gdje mu don Stanko od umirovljenja pripomaže.

Cijena knjige bila je 50 kuna, naime točno toliko su i troškovi izdavanja, a sav novac koji se prikupi od prodaje autor je dio namjenio Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, a dio za misije i to misionarima u Africi koji su za vrijeme njegovog župnikovanja bili u misijama kod nas: don Nikoli Sariću, don Draženu Klapežu i don Anti Batarelu.

Prodane su sve knjige. Volonteri Udruge Leptirići prodali su 242 komada, 12.100,00 kuna uplaćeno na račun Udruge i namijenjeno za plaće terapeuta.
Iz Udruge Leptirići od srca zahvaljuju don Stanku, don Radojku, volonterima koji su pomagali u prodaji i svima koji su kupnjom knjige pomogli rad Udruge Leptirići! Zbog velikog intetresa don Stanko je najavio tiskanje novog izdanja od 400 komada.

KOKTELI, JEGER PARTY, HOSTESE.....

Još jedan vrhunski vikend je pred nama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Još jedan ludi vikend u Grey&Padrino Clubu je pred nama, vrhunskim zabava uz koktele započinje već večeras uz svima poznatog DJ Druju i promo cijene pića i koktela, a nastavlja se u subotu uz DJ Andru, DJ Druju, hostese i Jeger party.

Uz bezvremenske hitove i veliki izbor koktela i ovog vikenda naglasak je na NAGRADNINajzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se bocom pića!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije