Ostanimo u kontaktu

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Od ponedjeljka na snazi nova regulacija prometa u samom centru grada, do Vrtića alternativnim pravcima

Objavljeno prije

Izvođač radova na Aglomeraciji grada Metkovića obavještava građane da će započeti s radovima u Sportskoj ulici (uz pomoćno Neretvino igralište) u sklopu izvođenja radova koji su dio projekta tog projekta.

Radovi će započeti u ponedjeljak, 11.10.2021. a za vrijeme izvođenja radova Sportska ulica na potezu od Sportske dvorane do spoja s ulicom Petra Zoranića će biti zatvorena za sav promet. Neće biti moguć ulaz u ulicu koja vodi do Dječjeg vrtića Metković.

Alternativni put obilaska je ulicom Mobine, ulicom kralja Zvonimira, ulicom Ante Starčevića i Sportskom ulicom. Skica obilaska se nalazi u prilogu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Navedeni radovi će trajati do daljnjeg a javnost ćemo obavještavati o daljnjim promjenama u regulaciji prometa. Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – istaknuo je izvođač radova.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Od 427 obrađenih uzoraka 35 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog spola i 15 osoba ženskog spola: 16 iz Dubrovnika, osam iz Vele Luke, pet iz Orebića, četiri iz Trpnja te jednoj iz Konavala i Korčule.

Izliječeno je 30 osoba: 13 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, dvije iz Konavala, Metkovića, Vele Luke i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 427 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 147 024 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, a tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 774 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije