Ostanimo u kontaktu

UPOZORENJE

Od 1. lipnja do 31. listopada zabranjeno loženje vatre na otvorenom

Objavljeno prije

pozarPovodom utvrđenih okolnosti izbijanja jučerašnjeg požara kod mjesta Uskoplje u Konavlima, gdje su policijski službenici utvrdili kako je 57-godišnjaku koji je pripremao roštilj ispred kuće u Uskoplju vatra izmakla kontroli i proširila se na okolno područje, iz Policije upozoravaju:

 

Podsjećamo stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije kako je u razdoblju od 1.lipnja do 31.listopada na snazi zabrana spaljivanja biljnog otpada i loženja vatre na otvorenom prostoru. Zabranjeno je ložiti odnosno upotrebljavati otvorenu vatru na svim mjestima na kojima ista može prouzročiti nastanak i širenje požara otvorenog prostora, a naročito blizu šumskih površina i mjesta na kojima ili u blizini kojih borave ljudi.

Pozivamo sve stanovnike da poštuju zabranu te da ne lože vatru na otvorenom prostoru u periodu kada je to zabranjeno. Napominjemo kako je izazivanje požara podložno prekršajnoj pa i kaznenoj odgovornosti te visokim novčanim kaznama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije