Ostanimo u kontaktu

OBRTNIČKI SUSTAV ZA INFORMIRANJE OBRTNIKA

Obrtnici, ako to već niste, dostavite svoje kontakt podatke Udruženju obrtnika Metković

Objavljeno prije

Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom i mjera sprječavanja koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite RH tajnik Udruženja obrtnika u Metkoviću Ivica Parmać podsjeća sve obrtnike na dostavu kontakt podataka.

Prikupljanje podataka za Obrtnički sustav za informiranje obrtnika.

Hrvatska obrtnička komora razvija svoj sustav za slanje obavijesti mailom i SMS porukama. Dobar dio obrtnika upisan je u sustav, ali još uvijek nam nedostaje oko 150 brojeva mobitela i mail adresa.

Kako smo u situaciji da je svaka informacija korisna, iz Udruženja Metković mole obrtnike da ih kontaktiraju mailom na uomet@du.t-com.hr ili porukom na 091 504 4844 i dostave svoje podatke (mail adresu i broj mobitela) kako bi ih mogli promptno informirati o svemu što je važno za obrtništvo.

Dobiveni podaci koristiti će se samo za navedene svrhe i smatrat ćemo da je porukom dana privola za korištenjem podataka za obavještavanje.

Ivica Parmać, tajnik udruženja

RADOVI NA TS METKOVIĆ 10 (BRDO)

Danas dio lijeve strane grada bez el. energije

Objavljeno prije

Obavještavaju se potrošači el. energije, zbog radova na mreži niskog napona u TS 10(20)/0,4 Metković 10 (Brdo) isporuka električne energije bit će obustavljena u utorak, 20. listopada 2020. godine od 09:00 do 14:00 sati.

Tom prilikom bez električne energije bit će potrošači:
– Ulica Put Kaštela
– Ulica Vladimira Nazora kućni brojevi 13,15,20
– Ulica Skale II kućni brojevi 5,7
– Ulica Stjepana Radića kućni broj 10/2
– Ulica Makarska kućni broj 1
– Ulica Lovački put kućni broj 5

NAPOMENA:
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije. U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije