Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

OBRTNIČKI SUSTAV ZA INFORMIRANJE OBRTNIKA

Obrtnici, ako to već niste, dostavite svoje kontakt podatke Udruženju obrtnika Metković

Objavljeno prije

Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom i mjera sprječavanja koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite RH tajnik Udruženja obrtnika u Metkoviću Ivica Parmać podsjeća sve obrtnike na dostavu kontakt podataka.

Prikupljanje podataka za Obrtnički sustav za informiranje obrtnika.

Hrvatska obrtnička komora razvija svoj sustav za slanje obavijesti mailom i SMS porukama. Dobar dio obrtnika upisan je u sustav, ali još uvijek nam nedostaje oko 150 brojeva mobitela i mail adresa.

Kako smo u situaciji da je svaka informacija korisna, iz Udruženja Metković mole obrtnike da ih kontaktiraju mailom na uomet@du.t-com.hr ili porukom na 091 504 4844 i dostave svoje podatke (mail adresu i broj mobitela) kako bi ih mogli promptno informirati o svemu što je važno za obrtništvo.

Dobiveni podaci koristiti će se samo za navedene svrhe i smatrat ćemo da je porukom dana privola za korištenjem podataka za obavještavanje.

Ivica Parmać, tajnik udruženja

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije