Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ULICA FRA STANKA PETROVA

Oborinske vode urušile potporni zid u Krnjesavcu

Objavljeno prije

Velike oborine jutros su u staroj jezgri grada Krnjesavcu, točnije u Ulici fra Stanka Petrova, izazvale rušenje potpornog zida, koje je na svu sreću prošlo bez ozlijeđenih.

Kako doznajmo od mještana, zid je već duže vrijeme prijetio urušavanjem, a iz Grada nam javljaju da će se sanacija obaviti u petak ujutro.

Obavještavaju se građani da je u Ulici fra Stanka Petrova došlo do odrona zida na javnoprometnu površinu, te da će sanacija zbog specifičnih problema bit izvršena dana 10.12.2021 godine (petak) u jutarnjim satima. Molimo stanare navedene ulice za strpljenje i razumijevanje. – stoji u priopćenju gradskih službi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Krnjesavac

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije