Ostanimo u kontaktu

EU PROJEKTOM DO 1,5 MILIJUNA KUNA ZA LUKU METKOVIĆ

Obnova Luke Metković očekuje se do kraja veljače 2016. godine

Objavljeno prije

Luka Metković

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali su na konferenciji koja se na Krfu održala u sklopu projekta Easyconnecting.

Projekt Easyconnecting ima za cilj poboljšanje transportnih rješenja i transportne infrastrukture teretnog prometa na IPA prekograničnom području. Dubrovačko-neretvanska županija sudjeluje u projektu kao jedan 16 projektnih partnera.

U sklopu projekta  Dubrovačko-neretvanska županija će između ostalog realizirati pilot aktivnost sanacije i uređenja dijela lučke infrastrukture Luke Metković u vrijednosti 1,5 milijuna kuna.

Član projektnog tima Čedo Vučković prezentirao je partnerima trenutni status pilot aktivnosti i naglasio kako očekuje da će obnova dijela luke biti završena do kraja veljače 2016. godine.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije