Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

23. GODIŠNJICA

Obljetnica osnutka A satnije ZNG-a u Metkoviću

Objavljeno prije

DSC_2169

Danas, 1. lipnja, se obilježava 23. godišnjica od osnivanje A satnija u Metkoviću i Dubrovniku, prvih postrojba ZNG-a u našoj županiji. Tim povodom je jučer pred spomenikom poginulim Metkovcima u Domovinskom ratu odana počast poginulim braniteljima, a u crkvi sv. Nikole je služena sveta misa.

Vijence su položili i svijeće upalili članovi Udruge veterana 4. Gardijske brigade – Podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju te predstavnici Grada Metkovića i rodbina poginulih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Napomenimo kako je u četvrtak iz Metkovića prema Orašju krenuo šleper s humanitarnom pomoći za stradale u poplavama, koju su proteklih dana u prostoru bivše crkve sv. Nikole prikupljali veterani u suradnji s mnogim volonterima.

GALA HOME 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije