Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRAD METKOVIĆ

Objavljene rang liste prijavitelja na javne pozive za dodjelu potpora poduzetnicima

Objavljeno prije

Na službenim stranicama Grada Metkovića objavljena je Rang lista u okviru Javnog poziva za dodjelu potpora poduzetnicima za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID-19, koji je bio otvoren za prijave od 5. studenog do 19. studenog 2020. godine.

RANG LISTA JAVNOG POZIVA ZA DODJELU POTPORA PODUZETNICIMA ZA UBLAŽAVANJE POSLJEDICA UZROKOVANIH PANDEMIJOM KORONAVIRUSA COVID – 19

Rang lista u okviru Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu potpora iz programa mjera poticanja poduzetništva u gradu Metkoviću za 2020. godinu, koji je bio otvoren za prijave od 5. studenog do 19. studenog 2020. godine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RANG LISTA JAVNOG POZIVA ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU POTPORA IZ PROGRAMA MJERA POTICANJA PODUZETNIŠTVA U GRADU METKOVIĆU ZA 2020. GODINU_

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije