Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

DOMOVINSKI RAT

Obilježena 26. obljetnica akcije ‘Zelena tabla – Mala bara’

Objavljeno prije

21766954_10208204463863757_549566796_o

Foto: Ploce.com.hr

Danas je u organizaciji Grada Ploča obilježena dvadeset i šesta godišnjica od akcije “Zelena tabla – Mala bara”, u kojoj je od jugo-vojske oslobođena prva vojarna u Republici Hrvatskoj.

Vijence su na centralnom križu na Laništini, spomeniku Hrvatskim braniteljima, te kod mjesta pogibije Ante Vrdoljaka položili predstavnici gradske vlasti, Ministarstva unutarnjih poslova, Lučke garde, vatrogasaca, vojske, udruga s područja Grada Ploča i obitelj poginulog Ante Vrdoljaka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Blagoslov je vodio pločanski župnik don Ante Antunović, dok je himnu izvela pločanska klapa Mindel, – javlja Ploce.com.hr.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije