Ostanimo u kontaktu

POČAST ŽRTVAMA

Obilježen Europski dan sjećanja na žrtve totalitarizma

Objavljeno prije

Odana počast na Gradskome groblju sv. Ivana

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred spomen-obilježjima žrtvama komunizma, fašizma i velikosrpskog hegemonizma, danas je u Metkoviću obilježen Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Ovaj dan se obilježava u skladu s Rezolucijom Europskog parlamenta iz 2009. kao dan spomena na žrtve komunizma, fašizma i nacizma. Pored predstavnika Gradske uprave, počast stradalima od totalitarnih i autoritarnih režima iskazali su predstavnici MOST-a, HDZ-a, Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja domovinskog rata, te Udruge Hrvatski domobran i Hrvatsko žrtvoslovno društvo na čiju inicijativu je prošle godine prvi put u Metkoviću obilježen ovaj dan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Odana počast ispred spomenika stradalima od fašističkog režima u gradskom parku Odana počast ispred Spomenika stradalim braniteljima na Rivi

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije