Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

OSNOVNA ŠKOLA DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Obilježen 11. Tjedan psihologije

Objavljeno prije

Tjedan psihologije, Foto - OŠ don Mihovila Pavlinovića (7)

Prošli tjedan u našoj školi obilježena je manifestacija 11. Tjedan psihologije. Uključili smo se u projekt Dobar dan kako ste?, koji se provodi  u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i u suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Kroz taj projekt naši psiholozi Hrvoje Šimović i Sara Vladimir su u prostorijama razvojno-pedagoške službe mjerili raspoloženje u proteklih tjedan dana kolegama i kolegicama, kao i našim učenicima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kroz tjedan su održali i radionice po razredima o emocijama pod nazivom Prihvaćanje i prepoznavanje emocija u sebe i u drugih, gdje se, između ostalog, pričalo i o važnosti svake emocije pojedinačno kao i o suočavanju s bolnim emocijama kao što su tuga, gnjev,bijes, praćeno uz animirani igrani film Inside out (2015).

Zahvaljujemo se kolegama/icam na sudjelovanju u projektu.

GALA HOME 740px

Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije