Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UDRUGA DOBRA

Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama Doma za starije osobe i rehabilitaciju obilježen Međunarodni dan starijih osoba.  Dio je to projektnih aktivnosti udruge DOBRA kroz projekt Za veselu starost br. 3.

Projektom Za veselu starost br. 3  želi se potaknuti sudjelovanje starijih osoba na tjelovježbu što je osim zdravstvenog jedan od načina njihove socijalne integracije čime će se i unaprijediti kvaliteta njihovog života.

Prilikom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba korisnici su imali priliku kroz Organizaciju radionice VJEŽBAJ educirati se o zdravom stilu života. Kroz edukaciju o važnosti tjelovježbe u njihovoj dobi, upoznali su se i sa važnostima tjelovježbe za starije i nemoćne osobe i na taj način potaknuli ih da postanu aktivniji jer godine nisu izlika za neobavljanje fizičkom aktivnosti.

Partneri na projektu su Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković, te udruga Otac Ante Gabrić iz Metkovića. Projekt financira Grad Metković.

SVJEŽA RIBA UTORAK, ČETVRTAK I PETAK

Ribarnica GOF otvorila svoja vrata

Objavljeno prije

‘Preko’ je dobilo svoju ribarnicu. Na maloj tržnici pored podvožnjaka, na križanju Ulice Zrinskih i Frankopana sa Ulicom Put Narone, u novouređenom objektu svoja vrata jutros je otvorila Ribarnica GOF.

Ribarnica će raditi svakim danom, dok svježa riba pristiže svakog utorka, četvrtka i petka, a mušule, kamenice i brbavice po narudžbi.

Svakako novitet ove ribarnice je i dostava koja će se obavljati po narudžbi na području cijele doline Neretve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije