Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama Doma za starije osobe i rehabilitaciju obilježen Međunarodni dan starijih osoba.  Dio je to projektnih aktivnosti udruge DOBRA kroz projekt Za veselu starost br. 3.

Projektom Za veselu starost br. 3  želi se potaknuti sudjelovanje starijih osoba na tjelovježbu što je osim zdravstvenog jedan od načina njihove socijalne integracije čime će se i unaprijediti kvaliteta njihovog života.

Prilikom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba korisnici su imali priliku kroz Organizaciju radionice VJEŽBAJ educirati se o zdravom stilu života. Kroz edukaciju o važnosti tjelovježbe u njihovoj dobi, upoznali su se i sa važnostima tjelovježbe za starije i nemoćne osobe i na taj način potaknuli ih da postanu aktivniji jer godine nisu izlika za neobavljanje fizičkom aktivnosti.

Partneri na projektu su Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković, te udruga Otac Ante Gabrić iz Metkovića. Projekt financira Grad Metković.

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Prijavite se na audiciju za Glas Neretve

Objavljeno prije

U srijedu, 23. listopada održat će se audicija za festival pjevača amatera Glas Neretve.

Audicija se održava u 20 sati, a iz Gradskog kulturnog središta pozivaju sve zainteresirane da se prijave na audiciju te tako steknu mogućnost sudjelovanja na festivalu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije