Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama Doma za starije osobe i rehabilitaciju obilježen Međunarodni dan starijih osoba.  Dio je to projektnih aktivnosti udruge DOBRA kroz projekt Za veselu starost br. 3.

Projektom Za veselu starost br. 3  želi se potaknuti sudjelovanje starijih osoba na tjelovježbu što je osim zdravstvenog jedan od načina njihove socijalne integracije čime će se i unaprijediti kvaliteta njihovog života.

Prilikom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba korisnici su imali priliku kroz Organizaciju radionice VJEŽBAJ educirati se o zdravom stilu života. Kroz edukaciju o važnosti tjelovježbe u njihovoj dobi, upoznali su se i sa važnostima tjelovježbe za starije i nemoćne osobe i na taj način potaknuli ih da postanu aktivniji jer godine nisu izlika za neobavljanje fizičkom aktivnosti.

Partneri na projektu su Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković, te udruga Otac Ante Gabrić iz Metkovića. Projekt financira Grad Metković.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije