Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

GRAD METKOVIĆ

Obilježavanje blagdana Svih svetih i Dana spomena na poginule hrvatske branitelje iz Grada Metkovića

Objavljeno prije

Polaganje vijenaca (12)

Grad Metković blagdan Svih svetih, 1. studenoga, obilježava kao Dan spomena na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića.

Tom prigodom u utorak, 31. listopada, dan uoči Svih svetih, u 9 sati na Gradskom groblju svetog Ivana Nepomuka, uz molitvu za odrješenje duša poginulih metkovskih branitelja, položiti vijenci i zapaliti svijeće pred Središnjim križem, a zatim pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu kralja Tomislava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U 18 sati u Crkvi svetog Ilije bit će služena misa zadušnica, a u 19 sati u Galeriji Gradskog kulturnog središta, bit će izveden prigodan program kojim ćemo se prisjetiti svih poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije