Ostanimo u kontaktu

POLAGANJE VIJENACA KOD SPOMENIKA POGINULIM BRANITELJIMA

Obilježavanje 28. obljetnice A satnije ZNG Metković i 11. obljetnice Udruge veterana 4. gardijske brigade

Objavljeno prije

U Metkoviću se danas, polaganjem vijenaca kod Spomenika poginulim braniteljima na Trgu kralja Tomislava, obilježila 28. obljetnica A satnije ZNG-a Metković, prve postrojbe HV u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, i 11. godina rada Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije.

Vijence su položili predstavnici braniteljskih udruga iz Hrvatske i BiH, Udruga veterana 4. gardijske brigade i drugih postrojbi iz Domovinskog rata i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Raičem, a molitvu je predvodio don Miroslav Rubić.

Predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije Ante Pehar nam je tom prilikom rekao: – Okupili smo se da odamo počast našim prijateljima suborcima koji su dali svoj život za domovinu. Sad ćemo se okupiti i popričati, sjetiti se starih vremena. Misa zadušnica je bila prije dva dana u crkvi sv. Ilije, a poslije ručka se održava turnir u bućama. Došle su ekipe iz Vrgorca, Splita i naši prijatelji iz Hercegovine iz brigade Ludviga Pavlovića i specijalna policija.

U našoj galeriji pogledajte polaganje vijenaca kod Spomenika poginulim braniteljima:

GKS METKOVIĆ

Otvorenje izložbe Antona Cetína u četvrtak

Objavljeno prije

U organizaciji Matice hrvatske u Metkoviću i Grada Metkovića u četvrtak, 26. rujna u GKS-u Metković održat će se otvorenje izložbe Antona Cetína s početkom u 18 sati.

Izložbu će te moći pogledati do 12. listopada.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije