Ostanimo u kontaktu

POLAGANJE VIJENACA KOD SPOMENIKA POGINULIM BRANITELJIMA

Obilježavanje 28. obljetnice A satnije ZNG Metković i 11. obljetnice Udruge veterana 4. gardijske brigade

Objavljeno prije

U Metkoviću se danas, polaganjem vijenaca kod Spomenika poginulim braniteljima na Trgu kralja Tomislava, obilježila 28. obljetnica A satnije ZNG-a Metković, prve postrojbe HV u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, i 11. godina rada Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije.

Vijence su položili predstavnici braniteljskih udruga iz Hrvatske i BiH, Udruga veterana 4. gardijske brigade i drugih postrojbi iz Domovinskog rata i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Raičem, a molitvu je predvodio don Miroslav Rubić.

Predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije Ante Pehar nam je tom prilikom rekao: – Okupili smo se da odamo počast našim prijateljima suborcima koji su dali svoj život za domovinu. Sad ćemo se okupiti i popričati, sjetiti se starih vremena. Misa zadušnica je bila prije dva dana u crkvi sv. Ilije, a poslije ručka se održava turnir u bućama. Došle su ekipe iz Vrgorca, Splita i naši prijatelji iz Hercegovine iz brigade Ludviga Pavlovića i specijalna policija.

U našoj galeriji pogledajte polaganje vijenaca kod Spomenika poginulim braniteljima:

ŠARENILO NA 'DERNEKU'

Prošetali smo među štandovima tradicionalnog sajma u Gradskom parku

Objavljeno prije

Tradicionalno se na blagdan sv. Ilije i Dan grada Metkovića održava sajam u Gradskom parku i na Trgu kralja Tomislava. Prošetali smo među štandovima derneka da vam prenesemo što možete očekivati ove godine.

Kao i obično, asortiman je širok: igračke, slatkiši, baloni, drveni kuhinjski pribor, oprema za ribolov, odjeća, rublje i još mnogo toga, dovoljno da svatko pronađe nešto za sebe.

Donosimo vam galeriju u kojoj možete vidjeti dio tog šarenila (pa čak i kupanje u fontani), a svakako preporučamo da posjetite sajam i barem razveselite svoje najmlađe:

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije