Ostanimo u kontaktu

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Obavijesti vezane uz početak nove nastavne godine 2021./2022.

OŠ don Mihovila Pavlinovića – Obavijesti vezane uz početak nove nastavne godine 2021./2022.

Objavljeno prije

Nastava za sve razrede započinje 6. rujna 2021. godine. Nastava će se odvijati u školi za sve razrede od 1. do 8. razreda sukladno epidemiološkim mjerama i posebnoj organizaciji nastave. Svi učenici obvezni su dolaziti u školu i pridržavati se epidemioloških mjera koje budu propisane na razini škole. I u novoj školskoj godini prvi dan škole sve će naše učenike  dočekati udžbenici , stoga je prvi dan nastave potrebno ponijeti školsku torbu. Jedan se dio udžbenika nasljeđuje od prethodnih generacija učenika, a drugi će dio  biti novi udžbenici koji su već naručeni prema odabiru naših učitelja.

Nastava je  organizirana u dvije smjene, prvi dan nastave 6. rujna 2021. godine smjena A s radom započinje u 7. 30, a smjena B u 13 sati.

UČENICI PRVIH I PETIH RAZREDA

Zbog epidemiološke situacije nismo u mogućnosti održati uobičajeni načina prozivke. Ovim putem obavještavamo roditelje i učenike  prvih i petih razreda da će najkasnije do 2. rujna biti telefonski obaviješteni o rasporedu po razrednim odjelima učenika prvih i petih razreda u školskoj godini 2021/2022., kao i  novih učenika koji se prvi put upisuju u OŠ don Mihovila Pavlinovića.

Učenici prvih razreda

Za učenike prvih razreda prijem će se održati u petak, 3 rujna. Molimo vas da dijete dođe u pratnji jednog roditelja na predviđeni ulaz. Potrebno je prije dolaska djetetu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Učenike će na ulazu dočekati ravnateljica i učiteljice. Nakon pozdravnog govora učenici će otići u svoje učionice sa svojom učiteljicom te će ih na klupama dočekati udžbenici i drugi obrazovni materijali.

Glavni ulaz:

1.a- u 8,00 sati

1.b- 9,00 sati

Ulaz za male  (školsko igralište):

1.c- 8,30 sati

Učenici petih razreda

Za učenike 5. razreda nastava započinje 6. rujna u 7,30 sati (A smjena) i u 13 sati ( B smjena). Roditelji će telefonskim putem biti obaviješteni u kojem je razrednom odjelu njihovo dijete. Na ulazu u škole učenike će dočekati razrednici koji će prozvati učenike. Učenicima će biti podijeljeni udžbenici i drugi obrazovni materijali. Raspored ulaska će biti objavljen na stranici škole.

Sve informacije o specifičnim mjerama za našu školu, organizaciji i početku nastave i svim ostalim stvarima vezanima uz nastavu i školu biti će objavljene na stranici škole kroz idući tjedan.

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je 40 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 40 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 16 osoba muškog i 24 osobe ženskog spola: 21 iz Dubrovnika, devet iz Župe dubrovačke, četiri iz Ploča te jednoj iz Dubrovačkog primorja, Konavala, Korčule, Metkovića, Trpnja i Vele Luke.

Izliječena je 21 osoba: 13 iz Dubrovnika, dvije iz Konavala, Stona i Župe dubrovačke te jedna iz Korčule i s Mljeta.

U posljednja 24 sata obrađena su 563 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 132 916 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1056 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri slučaja kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije