Ostanimo u kontaktu

OSNOVNA ŠKOLA OPUZEN

Obavijest za učenike i roditelje povodom nastavka štrajka

Objavljeno prije

Budući da se štrajk učitelja u našoj školi nastavlja i dana 11. listopada 2019., škola će, u skladu sa svojim mogućnostima, organizirati primjereni odgojno-obrazovni rad s učenicima, pobrinuti se za sigurnost učenika i organizirati prijevoz za učenike.

Prijevoz za učenike bit će organiziran: – za Vlaku u 11:00 sati – za Blace u 11:10 sati.

Sve dodatne informacije roditelji mogu dobiti u tajništvu škole na telefon 020/617-133 ili na e-mail škole os-opuzen-001@os-opuzen.skole.hr.

Ravnateljica: Valentina Peršin Čubranić

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na ‘Poduzetničku ćakulu’ u četvrtak u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira Poduzetničku ćakulu, događaj kojim će se poduzetnicima približiti aktualne teme iz poduzetništva vezane za pravne aspekte poslovanja, komunikacijske vještine i kanale komunikacija te razradu projektnih ideja i povlačenja bespovratnih sredstava.

Navedene teme predstavit će predavači sa značajnim iskustvom. Osim savjetodavne i stručne podrške, svrha ovog događaja je razmjena informacija, znanja i iskustava, kao i međusobna motivacija i inspiracija.

Poduzetnička ćakula održat će se 24. listopada 2019. godine s početkom u 9 h u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću. Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr., najkasnije do 23. listopada 2019. g.

Sudjelovanje na Poduzetničkoj ćakuli je besplatno.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije