Ostanimo u kontaktu

OSNOVNA ŠKOLA OPUZEN

Obavijest za učenike i roditelje povodom najavljenog štrajka u ponedjeljak

Objavljeno prije

Poštovani roditelji, dragi učenici, u ponedjeljak, 21. listopada 2019., najavljen je štrajk u kojem će sudjelovati članovi sindikata i zaposlenici koji se štrajku pridruže.

Nastava se neće odvijati po rasporedu. Škola će u skladu sa svojim mogućnostima organizirati primjereni odgojno-obrazovni rad, pobrinuti se za sigurnost učenika i organizirati prijevoz za učenike.

Molimo sve učenike i roditelje za razumijevanje, a za sve dodatne upite obratite se na tel. 020/671-133 i na e-mail škole: os-opuzen-001@os-opuzen.skole.hr.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ravnateljica OŠ Opuzen, Valentina Peršin Čubranić

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije