Ostanimo u kontaktu

III. MANDARINE HALFMARATHON

Obavijest o zatvaranju prometa u nedjelju

Objavljeno prije

U nedjelju 3.11.2019., zbog održavanja III. Mandarina Halfmarathona stupa na snagu posebna regulacija prometa.

Zatvaranje prometa očekuje se od 10 do 13 sati u svim ulicama kuda utrka prolazi. Kako utrka bude prolazila kroz pojedine ulice, tako će se i otvarati za promet.

Regulaciju prometa sprovodi PU Dubrovačko-Neretvanska, PP Metković, DVD Metković i volonteri.

Molimo građane za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije kako bi svim natjecateljima omogućili prije svega sigurnu utrku:

Pravo prvenstva imaju samo hitne službe (policija, vatrogasci, hitna medicinska pomoć), a svi ostali bit će isključeni iz prometa!

POLUMARATON RUTA 21 km – ruta utrke :
Vid-most * Put Narone * Željeznički podvožnjak * Ulica Andrije Hebranga (Luka Metković) * Lučki most * Ulica Ivana Gundulića * Ulica Matice Hrvatske * Ulica kralja Zvonimira * Dubrovačka ulica * Podkraj * Sv. Ante * semafori Klada – lijevo Ulica Petra Krešimira IV. i okret * ponovno Petra Krešimira IV. do Studenca * lijevo u Mobine * lijevo u Pržine * uključenje u Šetalište 116. brigade * * GRADSKI PARK – CILJ / FINISH

UTRKA GRAĐANA (5 km) STUDENA 5K – ruta utrke :
Vid most * Put Narone * Željeznički podvožnjak * Ulica Andrije Hebranga * Lučki most * Ivana Gundulića * /Hrvatskih Iseljenika * GRADSKI PARK CILJ

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici #OSTANITEDOMA

Objavljeno prije

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika do ostanu kod kuće.

Unatoč tome što bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti u šetnji te uživati u prirodnim ljepotama, ovu su subotu ulice, trgovi, parkovi, šetnice diljem naše Županije bili prazni.  I HVALA VAM NA TOME!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti.
Pozivamo sve građane da i današnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije