Ostanimo u kontaktu

III. MANDARINE HALFMARATHON

Obavijest o zatvaranju prometa u nedjelju

Objavljeno prije

U nedjelju 3.11.2019., zbog održavanja III. Mandarina Halfmarathona stupa na snagu posebna regulacija prometa.

Zatvaranje prometa očekuje se od 10 do 13 sati u svim ulicama kuda utrka prolazi. Kako utrka bude prolazila kroz pojedine ulice, tako će se i otvarati za promet.

Regulaciju prometa sprovodi PU Dubrovačko-Neretvanska, PP Metković, DVD Metković i volonteri.

Molimo građane za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije kako bi svim natjecateljima omogućili prije svega sigurnu utrku:

Pravo prvenstva imaju samo hitne službe (policija, vatrogasci, hitna medicinska pomoć), a svi ostali bit će isključeni iz prometa!

POLUMARATON RUTA 21 km – ruta utrke :
Vid-most * Put Narone * Željeznički podvožnjak * Ulica Andrije Hebranga (Luka Metković) * Lučki most * Ulica Ivana Gundulića * Ulica Matice Hrvatske * Ulica kralja Zvonimira * Dubrovačka ulica * Podkraj * Sv. Ante * semafori Klada – lijevo Ulica Petra Krešimira IV. i okret * ponovno Petra Krešimira IV. do Studenca * lijevo u Mobine * lijevo u Pržine * uključenje u Šetalište 116. brigade * * GRADSKI PARK – CILJ / FINISH

UTRKA GRAĐANA (5 km) STUDENA 5K – ruta utrke :
Vid most * Put Narone * Željeznički podvožnjak * Ulica Andrije Hebranga * Lučki most * Ivana Gundulića * /Hrvatskih Iseljenika * GRADSKI PARK CILJ

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena u protekla 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučajeva zaraze koronavirusom. Radi se dvije osobe iz Dubrovnika i jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena jedna muška i dvije ženske osobe, a za jednu osobu je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječene su 52 osobe: 17 iz Dubrovnika, 11 iz Metkovića, devet iz Župe dubrovačke, šest iz Ploča, pet iz Konavala, dvije iz Opuzena, jedna iz Slivnog i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 49 osoba pozitivna na koronavirus. Sedam bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, jedan bolesnik je na respiratoru – neinvazivna ventilacija, a šest je na invanzivnoj ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 35 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 23 495 uzoraka.

U samoizolaciji su 652 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 99 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije