Ostanimo u kontaktu

II. TOMMY MANDARINE HAFLMARATHON

Obavijest o zatvaranju prometa povodom održavanja polumaratona

Objavljeno prije

II TOMMY MANDARINE HAFLMARATHON

Radi obilježavanja II TOMMY MANDARINE HAFLMARATHON u  nedjelju, 4. studenog u vremenu od 10 do 13 sati zatvaraju se za promet sljedeće ulice: Put Narone, Andrije Hebranga, Kneza Branimira, Stjepana Radića, Ivana Gundulića, Matice Hrvatske, Kralja Zvonimira, Dubrovačka, Petra Krešimira IV, Andrije Kačića Miošića, Šetalište 116. Brigade, Don Radovana Jerkovića i Ante Starčevića.

Sportska ulica biti će zatvorena za sav promet u vremenu od 17 sati od 3. studenog pa sve do 16 sati idućeg dana.

Za vrijeme održavanja utrke promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Moguće su poteškoće u prometu, te se sugrađani mole za strpljenje i razumijevanje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije