Ostanimo u kontaktu

NOVČANE POTPORE UMIROVLJENICIMA

Obavijest o isplati Božićnice u općini Zažablje

Objavljeno prije

Svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Zažablje, čija ukupna primanja po osnovi svih tuzemnih i inozemnih mirovina koje primaju ne prelazi 2.200,00 kn mjesečno, isplatiti će se jednokratna prigodna pomoć – Božićnica u iznosu od 200,00 kn.

Zahtjev za isplatu, sa kopijem osobne iskaznice i zadnjim odreskom / bankovnom potvrdom se zaprima od 21. prosinca 2020. godine te će istovremeno izvršiti isplata na blagajni Općine Zažablje.

POPUŠTAJU COVID MJERE U SUSJEDSTVU

Ukinut policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj (BiH)

Objavljeno prije

Ukinut je policijski sat na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

– Stožer civilne zaštite ŽZH odlučio je ukinuti zabranu kretanja od 23:00 do 5:00 sati. Ostale mjere Zavod za javno zdravstvo će redefinirati. Prije svega tu mislim na ograničen broj ljudi na okupljanjima kao i mjere vezane za održavanje nastave u srednjim školama, – izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH Andrea Jurić.

Odluka je stupila na snagu već danas te građani ŽZH se mogu slobodno kretati već od ponedjeljka navečer.

Epidemiološka situacija u toj bh županiji značajno se popravila u posljednje vrijeme. Broj novih slučajeva koronavirusa je u padu, a oporavlja se sve više ljudi.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, trenutačno je na području ove županije 97 aktivnih slučajeva Covida-19, a u posljednja 24 sata registrirano je pet novozaraženih osoba dok ih se 14 oporavilo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije