Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST KORISNICIMA

Ultimate Sports Gym nastavlja sa radom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera

Objavljeno prije

Ultimate Sports Body Club obavještava svoj cijenjene korisnike da svi sadržaji nastavljaju sa radom uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera.

Slijedom učestalih upita korisnika, potaknuti aktualnim Covid mjerama vodstvo U-Gyma navodi da se navedene mjere ne odnose na teretane te da su njihova vrata širom otvorena.

Također, ovu priliku koriste kako bi svojim članovima još jednom skrenuli pažnju na održavanje distance i pridržavanje svih epidemioloških mjera.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije