Ostanimo u kontaktu

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Novogodišnja noć protekla mirno na županijskim cestama

Objavljeno prije

stop-policija

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 12 prometnih nesreća. Radi s o devet prometnih nesreća s materijalnom štetom i tri s ozlijeđenim osobama u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno dok teže ozlijeđenih osoba nije bilo.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 270 represivnih mjera od čega izdvajamo 141 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i  13 mjera poduzetih zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

GRANIČNE KONTROLE

Na Doljane sa 600 kilograma mandarina u autu – zaradio prijavu

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Službenici Postrojbe granične policije Doljani u graničnom pojasu na području Čapljine otkrili su 31-godišnjaka s dvojnim državljanstvom, Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, u nezakonitom prelasku državne granice van graničnog prijelaza.

Graničnom kontrolom i pregledom putničkog motornog vozila Škoda, hrvatskih nacionalnih oznaka, kojim je i upravljao spomenuti 31-godišnjak, pripadnici bh postrojbe su pronašli 600 kilograma mandarina za koje nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe.

Državljanin BiH i Republike Hrvatske je zbog ilegalnog prelaska državne granice prekršajno procesuiran, a predmet ustupljen službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH, javlja Čapljinski portal.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije