Ostanimo u kontaktu

NOVA OPREMA ZA NOGOMETNE KLUBOVE

Novi semafor na stadionu NK Neretva; u tijeku montaža stadionskih stolica

Objavljeno prije

Na stadionu NK Neretve postavljen je novi stadionski semafor i u tijeku je montaža stadionskih stolica na istočnoj strani tribine, pod pokroviteljstvom Grada Metkovića. Rekonstruirane su dvije svlačionice, a doznajemo da je u tijeku rekonstrukcija još dvije koje će uskoro biti obnovljene.
Također doznajemo kako uskoro slijedi i montaža novoga semafora na stadionu ONK Metković, o tome više u narednim objavama.

Iz Grada smo saznali detalje trenutnih ulaganja Ustanove za kulturu i sport Metković u sportsku infrastrukturu koje prenosimo u nastavku.

1. Kupljena su dva stadionska semafora vanjskih dimenzija 2m X 2m sa logotipom i grbom klubova
– ukupna vrijednost nabave (sa PDV-om) je 24 tisuće kn
– jedan semafor je već montiran na stadion NK Neretva, a spajanje na struju se očekuje u narednom tjednu (u planu je i sanacija zida na kojem je semafor montiran)
– drugi semafor će se u narednom tjednu montirati i spojiti na struju na stadion Metkovića za potrebe ONK Metković.

2. Stadionske stolice.

– kupljeno je 250 stadionskih stolica čija je montaža započela na istočnoj strani tribine stadiona NK Neretve
– vrijednost nabave je 24750 kn (PDV uključen)

3. Rekonstrukcija i sanacija svlačionica
– u tijeku je postupak nabave za izvođača radova rekonstrukcije i sanacije dviju svlačionice na stadionu NK Neretve
– procijenjena vrijednost radova je 120 tis kn bez PDV-a
– očekivani rok završetka radova je sredina lipnja
– Nakon već ranije dograđene dvije svlačionice na igralištu koje koristi ONK, te renovirane dvije svlačionice na igralištu koje koristi NK i ŽNK Neretva rekonstrukcija ove dvije svlačionice nastavak su aktivnosti Ustanove za poboljšanje sportske infrastrukture Grada Metkovića.

Izvor financiranja ovih ulaganja je Grad Metković i manjim dijelom Ustanova.

ZAGREBAČKI VELESAJAM

Tvrtka Poljopromet sudjelovala na ‘CroAGRO’ međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Objavljeno prije

Na Zagrebačkom velesajmu početkom prosinca održao se CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije na kojem se predstavila tvrtka Poljopromet.

Pod geslom Poljoprivreda se vraća u Zagreb! u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladali su moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji su poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponudili sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Možemo reći da je ovo povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Na manifestaciji je sudjelovala i tvrtka Poljopromet d.o.o, iz doline Neretve, jedna od vodećih firmi u Dalmaciji u nabavi mehanizacije, zaštitnih sredstava i repromaterijala za poljoprivredu. Tvrtka se predstavila prvenstveno sa brendovima koje zastupa za cijelo tržište Republike Hrvatske. Neki od tih brendova u području mehanizacije su traktori Ferrari, atomizeri i prskalice IDEAL te freze i malčeri Sicma. Također su bila izložena mineralna gnojiva Yara te organsko i organo-mineralna gnojiva proizvođača Scam.

Sajam se održao u razdoblju mirovanja poljoprivrednih aktivnosti, u zatvorenim paviljonima Zagrebačkog velesajma i po međunarodnim standardima, što je u konačnici rezultiralo velikim brojem posjetitelja i medija koji su bili zadovoljni ponudama izlagača, a i tvrtke koje su pronašle priliku da sklapanje novih poslovnih aranžmana.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije