Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

SUSJEDSTVO

Novi slučaj koronavirusa u Čapljini

Objavljeno prije

Novi slučaj koronavirusa potvrđen je u Čapljini. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji trenutno je na virus korona pozitivno pet osoba, od toga po dvoje iz Stoca i Mostar te jedno iz Čapljine, rekao je za Bljesak.info Pero Pavlović, glasnogovornik Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko –neretvanske županije.

Prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 sata u Federaciji BiH testiran je 471 uzorak, od kojih je 24 pozitivno na COVID-19.

U Federaciji BiH do sada je testirano 45.457 uzoraka, a COVID-19 je potvrđen kod 1.397 osoba.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zaključno sa današnjim danom, u Federaciji BiH oporavljen je 981 pacijent, dok je trenutno aktivan 371 slučaj pozitivan na COVID-19. Zabilježeno je ukupno 45 smrtnih slučajeva, piše Čapljinski portal.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije