Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Novi prvaci županijskog prvenstva u šahu učenici OŠ Stjepana Radića i učenice OŠ Blato

Objavljeno prije

Županijsko natjecanje u šahu 16

U utorak, 6. veljače, OŠ don Mihovila Pavlinovića bila je domaćin županijskog natjecanja u šahu. Nastupalo je šest ekipa. Uz nas kao domaćine natjecanja sudjelovali su još ekipe: OŠ Stjepana Radića iz Metkovića, Vladimir Nazor iz Ploča, OŠ Blato iz Blata, OŠ Mokošica iz Mokošice i OŠ Smokvica iz Smokvice.

Sudionike natjecanja pozdravila je  ravnateljica škole domaćina Žana Dodig, prof.

Za OŠ don Mihovila Pavlinovića Metković pod vodstvom voditelja škole šaha psihologa Hrvoje Šimovića i učiteljice razredne nastave Natali Bubalo te voditelja školskog športskog društva Gusaručitelja TZK Nina Šešelja, nastupali su sljedeći učenici: Mihovil Kaleb (3. razred, Vid), Ante Raić (4.c), Tonći Zvonić (5.c), Ivan Volarević (5.d) i zamjena Mirko Jurišin (4.c). Igralo se po sustavu svatko sa svakim, ukupno 5 kola, a tempo igre je bio 10 minuta po igraču.

Također treba istaknuti da su naši učenici najmlađi tim i da su na svom prvom natjecanju ostvarili četvrto mjesto.

Čestitamo pobjednicima turnira OŠ Stjepana Radića Metković u konkurenciji dječaka, kao i OŠ Blato u konkurenciji djevojčica.

Tekst napisao: Hrvoje Šimović, psiholog OŠ don Mihovila Pavlinovića u Metkoviću

– Za OŠ Stjepana Radića, pod vodstvom voditelja Škole šahaSlavka Bakalara, natjecali su se slijedeći učenici: Marin Kljusurić (7.c),  Dominik Blaž Bakalar (6.d) Mihael Borna Bjeliš (1.d), Jakov Šiljeg (3.e) i zamjena Ante Crnjac (4. c).

Županijsko natjecanje u šahu - Foto - OŠ Stjepana Radića (1)

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije