Ostanimo u kontaktu

BREAKING NEWS

Nova uhićenja u gradu, Pokladno društvo preuzelo ključeve grada!

Objavljeno prije

Rano jutros čelnici Pokladnog metkovskog društva upali su u prostorije Grada Metkovića gdje su uz pomoć specijalnih snaga od gradonačelnika Dalibora Milana preuzeli ključeve grada.

U tom trenutku Milan se nalazio u društvu svojih zamjenika Roberta Doke i Damira Rajiča, a kako neslužbeno doznajemo optužnica ih tereti zbog sumnje da su htjeli ‘utopiti’ ključeve.

Iako su gradski poglavari sve to porekli te mirno predali ključeve na čuvanje, specijalne snage su ih ipak privele i nad njima se provode istražne radnje.

Posljednje riječi gradonačelnika Milana su bile, čuvajte mi grad, realizirajte započete projekte i nemojte dijeliti nezakonite otkaze jer Grad je na račun toga već platio milijunske odštete.

Sve smo zabilježili budnim okom kamere, pogledajte video prilog.

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Počinje masovno cijepljenje pučanstva u Metkoviću

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković u suradnji sa liječnicima obiteljske medicine i Zavodom za javno zdravstvo DNŽ počinje sa provođenjem masovnog cijepljenja pučanstva.

Do sada su određene količine po prioritenim skupinama procijepljene putem ordinacija LOM, a ovu subotu počinje sa radom posebno organizirani punkt za cijepljenje u Školskoj sportskoj dvorani u Metkoviću u periodu od 8:00-14:00. Na punktu će organizirano cijepljenje vršiti posebno organizirani timovi cijepitelja, a sve pod nadzorom epidemiološke službe Metković.

Potrebno je naglasiti da se na cijepljenje dolazi organizirano, što znači da liječnik obiteljske medicine unaprijed obaviještava svoje pacijente o točno određenom terminu cijepljenja.

Kako bi izbjegli nepotrebne gužve i omogučili normalan rad osoblja, za sve prestavnike medija biti ćemo na raspolaganju za dodatne informacije u subotu 27.veljače 2021 u 10:30.

Anica Majić,mr.med.tech.
koordinator za cijepljenje

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije