Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

POČELI RADOVI NA OPASNOM RASKRIŽJU

Nova signalizacija na raskrižju Puta Narone, Neretvanskih gusara i Zagrebačke ulice

Objavljeno prije

Raskrižje Put Narone i Zagrebačke ulice, radovi

Radnici tvrtke Dubrovnik ceste od već neko vrijeme obavljaju radove na opasnom raskrižju Puta Narone, Zagrebačke i Neretvanskih gusara, kako bi se poboljšala sigurnost svih sudionika u prometu prema Vidu i u obrnutom smjeru prema Metkoviću.

O vozačima koji ulicom Put Narone godinama voze trostruko većim brzinama od dopuštenih pisali smo nekoliko puta, pa su Grad Metković i ŽUC Dubrovnik poduzeli određene radnje kako bi se povećala sigurnost pješaka i ostalih sudionika u prometu.

Prema riječima voditelja radova Bariše Plećaša postavit će se viseći svjetleći portal sa žutim (narančasto svijetlo) treptajućim svijetlom kako bi vozači na vrijeme mogli biti upozoreni na raskrižje i poduzimanje određenih radnji, prije svega misli se na smanjenje brzine.

Uz postavljanje signalnih uređaja radi se i na rekonstrukciji dijela kolnika, pri čemu radnici dižu dio asfalta, a potom će postaviti novi.

Završetak radova očekuje se tijekom ovoga tjedna.

Piše: Pero Jakić/Metković NEWS

OBJAVE NA TEMU:
MOŽE LI MALO SPORIJE? Prometno stanje u ulici Put Narone opasno i neodrživo
NITKO NEĆE NAIĆI? Crni put kao ‘auto-pista’ – pojedincima 110 kilometara na sat kroz raskrižje nikakav problem
RJEŠAVANJE PROMETNE PROBLEMATIKE: Nakon apela građana, na raskrižju u ulici Put Narone kreću radovi vrijedni oko 200.000 kuna

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije