POČELI RADOVI NA OPASNOM RASKRIŽJU

Nova signalizacija na raskrižju Puta Narone, Neretvanskih gusara i Zagrebačke ulice

Objavljeno 10. srpnja 2018. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News.

Raskrižje Put Narone i Zagrebačke ulice, radovi

Galerija

Radnici tvrtke Dubrovnik ceste od već neko vrijeme obavljaju radove na opasnom raskrižju Puta Narone, Zagrebačke i Neretvanskih gusara, kako bi se poboljšala sigurnost svih sudionika u prometu prema Vidu i u obrnutom smjeru prema Metkoviću.

O vozačima koji ulicom Put Narone godinama voze trostruko većim brzinama od dopuštenih pisali smo nekoliko puta, pa su Grad Metković i ŽUC Dubrovnik poduzeli određene radnje kako bi se povećala sigurnost pješaka i ostalih sudionika u prometu.

Prema riječima voditelja radova Bariše Plećaša postavit će se viseći svjetleći portal sa žutim (narančasto svijetlo) treptajućim svijetlom kako bi vozači na vrijeme mogli biti upozoreni na raskrižje i poduzimanje određenih radnji, prije svega misli se na smanjenje brzine.

Uz postavljanje signalnih uređaja radi se i na rekonstrukciji dijela kolnika, pri čemu radnici dižu dio asfalta, a potom će postaviti novi.

Završetak radova očekuje se tijekom ovoga tjedna.

Piše: Pero Jakić/Metković NEWS

OBJAVE NA TEMU:
MOŽE LI MALO SPORIJE? Prometno stanje u ulici Put Narone opasno i neodrživo
NITKO NEĆE NAIĆI? Crni put kao ‘auto-pista’ – pojedincima 110 kilometara na sat kroz raskrižje nikakav problem
RJEŠAVANJE PROMETNE PROBLEMATIKE: Nakon apela građana, na raskrižju u ulici Put Narone kreću radovi vrijedni oko 200.000 kuna

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari