Ostanimo u kontaktu

POČELI RADOVI NA OPASNOM RASKRIŽJU

Nova signalizacija na raskrižju Puta Narone, Neretvanskih gusara i Zagrebačke ulice

Objavljeno prije

Raskrižje Put Narone i Zagrebačke ulice, radovi

Radnici tvrtke Dubrovnik ceste od već neko vrijeme obavljaju radove na opasnom raskrižju Puta Narone, Zagrebačke i Neretvanskih gusara, kako bi se poboljšala sigurnost svih sudionika u prometu prema Vidu i u obrnutom smjeru prema Metkoviću.

O vozačima koji ulicom Put Narone godinama voze trostruko većim brzinama od dopuštenih pisali smo nekoliko puta, pa su Grad Metković i ŽUC Dubrovnik poduzeli određene radnje kako bi se povećala sigurnost pješaka i ostalih sudionika u prometu.

Prema riječima voditelja radova Bariše Plećaša postavit će se viseći svjetleći portal sa žutim (narančasto svijetlo) treptajućim svijetlom kako bi vozači na vrijeme mogli biti upozoreni na raskrižje i poduzimanje određenih radnji, prije svega misli se na smanjenje brzine.

Uz postavljanje signalnih uređaja radi se i na rekonstrukciji dijela kolnika, pri čemu radnici dižu dio asfalta, a potom će postaviti novi.

Završetak radova očekuje se tijekom ovoga tjedna.

Piše: Pero Jakić/Metković NEWS

OBJAVE NA TEMU:
MOŽE LI MALO SPORIJE? Prometno stanje u ulici Put Narone opasno i neodrživo
NITKO NEĆE NAIĆI? Crni put kao ‘auto-pista’ – pojedincima 110 kilometara na sat kroz raskrižje nikakav problem
RJEŠAVANJE PROMETNE PROBLEMATIKE: Nakon apela građana, na raskrižju u ulici Put Narone kreću radovi vrijedni oko 200.000 kuna

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije