Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

IZ ŠKOLE RAVNO NA NAPREDNI TEČAJ VIOLINE

Nora Kuran, Bruna Gujinović, Gabrijela Marušić i Ana Dragobratović nadarene violinistice OGŠ Metković

Objavljeno prije

Mali violinisti OGŠ Metković su se, odmah po završetku nastave, uputili u obližnju Čapljinu na glazbenu radionicu violine kod svoje profesorice Irene Vučić.

Ovogodišnji masterclass violine Ardea 21. lipnja – 27. lipnja 2021. godine završili su violinistice: Nora Kuran, Bruna Gujinović, Gabrijela Marušić i Ana Dragobratović.

Na tečaju je sudjelovalo 15 violinisti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tako je tek oformljena klasa violine OGŠ Metković zakoračila u svijet glazbe otkrivajući glazbu, nove kolege, nove kompozicije, nove profesore, nove koncertne ambijente i novu publiku.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo našim mladim violinisticama!

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije