Ostanimo u kontaktu

IZ ŠKOLE RAVNO NA NAPREDNI TEČAJ VIOLINE

Nora Kuran, Bruna Gujinović, Gabrijela Marušić i Ana Dragobratović nadarene violinistice OGŠ Metković

Objavljeno prije

Mali violinisti OGŠ Metković su se, odmah po završetku nastave, uputili u obližnju Čapljinu na glazbenu radionicu violine kod svoje profesorice Irene Vučić.

Ovogodišnji masterclass violine Ardea 21. lipnja – 27. lipnja 2021. godine završili su violinistice: Nora Kuran, Bruna Gujinović, Gabrijela Marušić i Ana Dragobratović.

Na tečaju je sudjelovalo 15 violinisti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tako je tek oformljena klasa violine OGŠ Metković zakoračila u svijet glazbe otkrivajući glazbu, nove kolege, nove kompozicije, nove profesore, nove koncertne ambijente i novu publiku.

Čestitamo našim mladim violinisticama!

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije