Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

'PRIJATELJI' SE OKITILI SREBROM SVJETSKOG PRVENSTVA

Nikša Martinac razveselio članove Udruge ‘Prijatelj’

Objavljeno prije

Prijatelji, Nikša Martinac (31)

Udrugu osoba s invaliditetom Prijatelj danas je posjetio Nikša Martinac i svojom je srebrnom medaljom sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji razvselio članove i osoblje udruge.

Nikša Martinac medalju je dobio kao dio tabora Vatrenih i HNS-ov povjerenik za ulaznice, a danas je obišao prostorije udruge u centru grada i na Kladi gdje se upoznao s radom i projektima udruge, te je osobama s invaliditetom donio i prigodne poklone, loptu s potpisima nogometaša i slikovnicu Zlatna kopačka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S medaljom su se htjeli slikati svi, od članova udruge, do predsjednika Ante Antiše Puljevića, zaposlenika i gostiju udruge, a dio vesele atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije