Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI 2021.

Nikola Krstičević predao kandidaturu za mjesto načelnika Općine Kula Norinska u još jednom mandatu

Objavljeno prije

Nikola Krstičević predao je potpise za kandidaturu na mjestu načelnika Općine Kula Norinska u još jednom mandatu. Tim povodom je izjavio:

U istom smjeru, s novim idejama do najboljih projekata! 
Drage sumještanke i sumještani,
Nakon što me je OO HDZ-a jednoglasno prihvatio kao kandidata za načelnika Općine Kula Norinska te nakon što mi je prekjučer Predsjednik Vlade dao punu podršku, danas sam Općinskom izbornom povjerenstvu predao svoju kandidaturu i vaše potpise podrške za još jedan mandat.
Ovim putem želim zahvaliti svima vama koji ste me podržali svojim potpisom, ali isto tako se i ispričati svima koji ste željeli, ali nažalost, zbog epidemioloških mjera to niste mogli napraviti.
Također, želim vam zahvaliti na povjerenju koje mi dajete svih ovih godina otkako sam na čelu naše Općine. Od prvoga dana pa do danas, vidio sam Općinu Kula Norinska mjestom koje može i mora pružiti kvalitetan život svim svojim mještanima. Vidio sam našu Općinu kao mjesto koje brine o djeci, učenicima, mladima, umirovljenicima, braniteljima, poduzetnicima. Vidio sam našu Općinu kao mjesto koje brine o svakom čovjeku, iz svih naših naselja. Vidio sam je kao mjesto s odličnim potencijalima koje samo treba pronaći svoj put. I pronašli smo svoj put! 
Na ovoj stranici u idućim danima pokazat ću vam što smo sve napravili u proteklom razdoblju te predstaviti naše planove za budućnost.
Svih ovih godina najveću sam podršku imao upravo od vas – svojih sumještana. Zajedno smo rješavali probleme te razvijali ideje. Brojni vaši prijedlozi, postali su naši projekti i programi. I u tom zajedništvu je najveća vrijednost puta kojim naša Općina ide.
Siguran sam da ćemo i za dva tjedna nastaviti ići u istom smjeru – s novim idejama do najboljih projekata!

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom (od čega je 5 utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o četiri osobe iz Dubrovnika, po tri osobe iz Metkovića i Opuzena te po jednoj osobi iz Slivnog i Župe dubrovačke.

Ukupno je zaraženo sedam osoba muškog spola i pet osoba ženskog spola, a za njih šest je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječeno je 26 osoba: po sedam osoba iz Metkovića i Župe dubrovačke, pet osoba iz Dubrovnika, po dvije osobe iz Konavala i Opuzena te po jedna osoba iz Janjine, Ploča i Pojezerja.

U posljednja 24 sata obrađena su 374 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 70760 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. Intenzivnu skrb zahtjevaju tri pacijenta, svi na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 319 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 725 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije