Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

DRŽAVNO NATJECANJE IZ FIZIKE

Nikola Jurković osvojio 3. mjesto i dobio poziv za Olimpijadu iz fizike

Objavljeno prije

Sam poziv na Državno natjecanje iz fizike, koji se smatra kao jedno od težih natjecanja, već je uspjeh. Ove godine Natjecanje se održavalo u Puli od 18. do 20. travnja i našu školu predstavljalo je troje učenika: Viktorija Dujmović, Marija Kompar i Nikola Jurković s mentoricom Anom Dragović.

Nakon dvodnevnog natjecanja čestitke svim učenicima na izvaNrednim rezultatima. Posebne čestitke Nikoli Jurkoviću na III. nagradi i pozivu na pripreme za IPhO, Olimpijadu iz fizike.

Bravo, Nikola! Bravo, Ana!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gimnazija Metković

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije