Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

POSLODAVCI TEŠKO DO RADNIKA

Ni u dolini Neretve nema dovoljno radnika

Objavljeno prije

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je za područje doline Neretve ukupno 29 natječaja za nova radna mjesta, na određeno ili  na neodređeno .

Čini se da se neki natječaji ponavljaju po nekoliko puta pa nije teško zaključiti kako i u dolini Neretve nedostaje radnika.

U Metkoviću tvrtke traže tridesetak građevinskih radnika raznih struka i jednog inženjera, a njihovi vlasnici vjeruju da će im se javiti makar dio od potrebnog broja traženih radnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vlasnički prijevozničkih tvrtki u Metkoviću i Pločama traže vozače zbog povećanja opsega poslova, ali se čini da ih teško nalaze. Ljekarne su u potrazi za farmaceutima, ali nemaju puno sreće, kao ni vlasnici ugostiteljskih objekata u potrazi za konobarima.

Činjenica je da je veći broj Neretvana našao poslove u Dubrovniku ili drugdje na obali s obzirom na turističku sezonu. Isto tako je činjenica da su deseci vozača i radnika drugih zanimanja otišli na rad u Irsku ili u Njemačku i da se ne misle tako brzo vraćati.

Vlasnicima tvrtki koji trebaju radnu snagu svakako nije nimalo lako. Ukoliko ugovore poslove a nemaju dovoljno radnika , te poslove nije lako okončati .

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Večeras posebna regulacija prometa i bez vode sami centar grada

Objavljeno prije

Gradski vodovod obavještava građane da će se 28.9.2021 od 21 sat do 29.9.2021. 02:00 sata odvijati radovi na dijelu Ulice kralja Zvonimira i Ulice Mobine, te se u zoni odvijanja radova na križanju navedenih ulica privremenom regulacijom prometa zabranjuje promet i preusmjerava na okolne ulice.

Sva vozila koja dolaze iz Ulice kralja Zvonimira od škole preusmjeravaju se na Ulicu A. G. Matoša, Ulicu oca Ante Gabrića i dalje na Dubrovačku ulicu nastavljaju promet.

Sva vozila koja dolaze iz smjera Dubrovačke ili Ulice Petra Krešimira IV preusmjeravaju se prema Ul. oca Ante Gabrića i dalje Ulicom AG Matoša do Ul. kralja Zvonimira u željenom smjeru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sva vozila koja dolaze iz Ulice Mobine se preusmjeravaju na Ul. Petra Zoranića i dalje Sportskom ulicom u željenom smjeru.

Također obavještavamo korisnike vodnih usluga u ulicama: Kralja Zvonimira, A. Starčevića (na adresi broj 3 i 5) i O. A. Gabrića (na adresi broj 2,5,7 i 9), da će danas 28.9.2021. od 23:00 do 29.9.2021. do  02:00  sata zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije