Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

TRG KRALJA TOMISLAVA

Ni kiša nije spriječila najmlađe sugrađane u kićenju božićne jele

Objavljeno prije

Kicenje bozicne jele Trg ralja Tomislava 2018 (31)

Na Trgu kralja Tomislava danas je okićena Božićna jela. Ni kiša koja je točno tad počela padati nije spriječila naše male sugrađane u prosinačkim radostima. Kićenje su organizirali Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport, a za veseli program pobrinuli su se Dječji vrtić MetkovićDječji vrtić Leut te članovi KUD-a Metković koji su svojim nastupima i recitacijama uveličali događaj.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a u kićenju jele, uz vrtićane su sudjelovali učenici OŠ Stjepana Radića, štićenici Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, te mnogi drugi građani koji su sa svojom djecom došli na trg, i sve uz pomoć vatrogasaca JVP Metković.

Prigodi program vodila je v.d. direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u foto-galeriji.

Foto: Marija Vuletić / Metković NEWS

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije