Ostanimo u kontaktu

TRG KRALJA TOMISLAVA

Ni kiša nije spriječila najmlađe sugrađane u kićenju božićne jele

Objavljeno prije

Kicenje bozicne jele Trg ralja Tomislava 2018 (31)

Na Trgu kralja Tomislava danas je okićena Božićna jela. Ni kiša koja je točno tad počela padati nije spriječila naše male sugrađane u prosinačkim radostima. Kićenje su organizirali Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport, a za veseli program pobrinuli su se Dječji vrtić MetkovićDječji vrtić Leut te članovi KUD-a Metković koji su svojim nastupima i recitacijama uveličali događaj.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a u kićenju jele, uz vrtićane su sudjelovali učenici OŠ Stjepana Radića, štićenici Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, te mnogi drugi građani koji su sa svojom djecom došli na trg, i sve uz pomoć vatrogasaca JVP Metković.

Prigodi program vodila je v.d. direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u foto-galeriji.

Foto: Marija Vuletić / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije