Ostanimo u kontaktu

ISKUSTVO PUTNICE

Neugodnost na putu iz Metkovića prema Splitu: ‘Samo vi pratite taj internet i daleko ćete’

Objavljeno prije

Čitateljica portala DalmacijaDanas se požalila na situaciju koju je doživjela putujući prijevoznikom Croatia Bus.

Naime, kako je rekla, iz Metkovića je trebala krenuti za Split jutros u 9 sati i 20 minuta. Kako autobus nije na vrijeme krenuo, upitala je što se događa, da bi dobila odgovor kako s “uljem nešto nije u redu”.

– Čekali smo bus i mehaničare iz Međugorja te su nas ukrcali u bus na kojem piše “NK Croatia Zmijavci”. Na izlazu za Zagvozd, gdje inače presjedaju putnici koji idu u Imotski, opet su nas izbacili sve u novi bus. Sada smo u Dugopolju. Sad će ovi iz Vrgorca popraviti to i čekati ljude koji idu u Zagreb, dok nas iskrcaju u Splitu, jadala se ova putnica.

Da stvar bude gora, kada je upitala vozača zbog čega kasni, ako je na internetu objavljeno kada se kreće, on joj je rekao:

– Samo vi pratite taj internet i daleko ćete – prenijela nam je čitateljica navodne riječi vozača.

Kontaktirali su Croatia Bus te su im rekli sljedeće:

– Autobus je već u Splitu. Istina je da se dogodio kvar. Putnici su presjeli i u Split su stigli sat vremena duže od predviđenog.

Čitateljica je potvrdila da se iskrcala na Firulama, tako da bi se autobus upravo trebao nalaziti na splitskom kolodvoru.

Odlaskom na službenu stranicu AK Split, navodi se da je bus iz Metkovića trebao krenuti kako je navedeno, ali je već u 11 sati i 45 minuta morao biti na kolodvoru. Croatia bus smo kontaktirali točno dva sata nakon predviđenog vremena dolaska u Split, tako da je autobus kasnio dva sata više od predviđenog, a ne jedan, kako su nam rekli.

U tekstu nisu iznešeni stavovi portala, nego samo prenošenje stavova čitateljice i službenika prijevoznika Croatia Bus, s ciljem informiranja javnosti.

Izvor: DalmacijaDanas

DRUGI SLUČAJ KORONE U PLOČAMA

Osoba je stabilno, nalazi se u dubrovačkoj bolnici

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Grada Ploča danas je izvijestio:

Obavještavamo građane grada Ploča da su epidemiološke službe registrirale još jedan slučaj zaraze novim koronavirusom na području Grada.

Riječ je o muškoj osobi koja je pokazivala simptome na COVID-19 nekih 10ak dana, povišenu temperaturu i kašalj, i koja u tom razdoblju nije imala vanjskih kontakata, tj. od pojave simptoma bila je u samoizolaciji.
Pretpostavlja se da je zaraza nastupila uslijed lokalne transmisije. Testiran je još jedan član obitelji i rezultati su bili negativni. Infektirana osoba se trenutno nalazi na Odjelu infektologije Opće bolnice Dubrovnik, u stabilnom je stanju i van životne opasnosti.

Stručne službe su već kontaktirale osobe koje su bile u kontaktu sa zaraženom osobom i određene su im mjere samoizolacije.

Još jednom apeliramo na sve da se pridržavaju mjera Nacionalnog stožera i uputa Stožera civilne zaštite. Ograničite kretanja na što manju mjeru, održavajte potrebni razmak, kako na otvorenim tako i u zatvorenim prostorijama. Pridržavajte se higijenskih standarda i ako imate simptome ili sumnjate na zarazu koronavirusom nazovite odmah broj COVID ambulante u Pločama na 099 589 2847.

Prenosi ploce.com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije