Ostanimo u kontaktu

34. VOGALONGA VENECIJA

Neretvanska lađa i trupa plovit će Venecijom zajedno s 2000 plovila na vesla iz cijeloga svijeta

Objavljeno prije

Novi projekt Udruge lađara Neretve – Neretvanska lađa i trupa veslat će u Veneciji među 2000 plovila iz cijelog svijeta, gdje 8000 veslača veslaju revijalno 34 kilometra.

34.Vogalonga Venecija održat će se u nedjelju, 9. siječnja 2019. godine u Veneciji.

To će biti prvi put da 25 neretvanskih veslača vesla zajedno s 8000 veslača iz cijeloga svijeta i da naša lađa i trupa budu u društvu 2000 plovila na vesla, od kojih su većina tradicijska.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 15 uzoraka, 6 je negativnih, a za 9 se još čekaju rezultati. Dva uzorka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3140 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

S današnjim danom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji više nema osoba u samoizolaciji. Inače, od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije