Ostanimo u kontaktu

34. VOGALONGA VENECIJA

Neretvanska lađa i trupa plovit će Venecijom zajedno s 2000 plovila na vesla iz cijeloga svijeta

Objavljeno prije

Novi projekt Udruge lađara Neretve – Neretvanska lađa i trupa veslat će u Veneciji među 2000 plovila iz cijelog svijeta, gdje 8000 veslača veslaju revijalno 34 kilometra.

34.Vogalonga Venecija održat će se u nedjelju, 9. siječnja 2019. godine u Veneciji.

To će biti prvi put da 25 neretvanskih veslača vesla zajedno s 8000 veslača iz cijeloga svijeta i da naša lađa i trupa budu u društvu 2000 plovila na vesla, od kojih su većina tradicijska.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije