Ostanimo u kontaktu

MINISTAR KRSTIČEVIĆ PRIMIO LAĐARE NERETVE

Neretvani danas veslaju na Lađarskom kupu na Jarunu, Maraton bogatiji za ekipu Hrvatske ratne mornarice

Objavljeno prije

Ususret Zagrebačkom maratonu lađa koji se održava danas, 25. svibnja na Jarunu, predstavnike Udruge lađara Neretve primio je ministar obrane Damir Krstičević.

Na prijemu u Ministarstvu ministar Krstičević je obećao svoju punu podršku ususret održavanja maratona a ovom prilikom donosimo novost da će od ovoga Maratona sudjelovati i ekipa Hrvatske ratne mornarice. Udruga lađara Neretve već joj je predala jednu lađu i ekipa HRM-a se u Pločama već se priprema za 22. Maraton lađa.

Tom prilikom delegacija lađara slikala se s ministrom Krstičevićem ispred izložbenog aviona koji je proteklih dana stigao iz Klagenfurta.

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije