Ostanimo u kontaktu

MINISTAR KRSTIČEVIĆ PRIMIO LAĐARE NERETVE

Neretvani danas veslaju na Lađarskom kupu na Jarunu, Maraton bogatiji za ekipu Hrvatske ratne mornarice

Objavljeno prije

Ususret Zagrebačkom maratonu lađa koji se održava danas, 25. svibnja na Jarunu, predstavnike Udruge lađara Neretve primio je ministar obrane Damir Krstičević.

Na prijemu u Ministarstvu ministar Krstičević je obećao svoju punu podršku ususret održavanja maratona a ovom prilikom donosimo novost da će od ovoga Maratona sudjelovati i ekipa Hrvatske ratne mornarice. Udruga lađara Neretve već joj je predala jednu lađu i ekipa HRM-a se u Pločama već se priprema za 22. Maraton lađa.

Tom prilikom delegacija lađara slikala se s ministrom Krstičevićem ispred izložbenog aviona koji je proteklih dana stigao iz Klagenfurta.

OŠ STJEPANA RADIĆA

Počeli upisi u prvi razred školske godine 2020./2021.

Objavljeno prije

U prvi razred školske godine 2020./2021. u Osnovnu školu Stjepana Radića u Metkoviću, upisat će se djeca koja imaju prebivalište, odnosno prijavljeno boravište na području koje pripada školi, i to djeca koja do 1. travnja 2020. godine imaju navršenih 6 godina života.

Upisi će se obavljati od 13.-15. srpnja 2020. godine od 8.00-12.00 sati u holu Škole.

Roditelji su dužni donijeti:

  • presliku rodnog lista (OIB djeteta)
  • mišljenje o utvrđenom psihofizičkom stanju djeteta za upis u I. razred (obrazac 3. koji je na kućne adrese uputila Škola).

​Molimo da roditelji ponesu sa sobom vlastitu kemijsku olovku

Ravnateljica: Božena Nikoletić, prof.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije