NI NA KRAJ PAMETI

Pravila za savršeno online koketiranje

Svima koji prate tehnološki napredak nije neobično upoznavati partnere preko društvenih mreža, a da bi uspjeli u tome, trebaju znati neka pravila

Objavljeno 3. siječnja 2014. u kategorijama: Lifestyle, News.

carmen-electra

Novim generacijama, ali i svima onima koji prate tehnološki napredak nije neobično upoznavati partnere preko društvenih mreža, a da bi osigurali uspjeh u tome, trebaju znati neka pravila

Istraživanje stranice za pronalaženje partnera Zook na 4000 ispitanika otkrilo je da žene privlače više pozornosti ako je slika koju su stavile na profil snimljena u kući, a zanimanje za njihov profil raste za 60 posto. Kad muškarac stavi sliku snimljenu izvan kuće, zanimanje za njega raste 19 posto. No kod oba spola uspjeh će biti znatno veći ako stave sliku cijelog tijela. Zanimanje za osobu koja je stavila takvu fotografiju raste za 203 posto.

Jedna zanimljiva činjenica pak osigurava muškarcima više pažnje nego ženama. Naime pisanje o djeci i bivšima pribavlja im više simpatija nego ženama.

Vodič za savršeno online koketiranje fotkama došao je u danu u kojem najviše ljudi pregledava svoje profile na društvenim mrežama – prvog dana nakon blagdana. Naime match.com je tog dana zabilježio povećanje posjeta za 94 posto.

Selfie će donijeti ženama 4 posto više poruka, a selfie koji stavi muškarac osam posto manje poruka.

Pokazalo se da je slika muškarca izvan kuće ili s društvom prihvatljivija nego selfie koji pokazuje da se previše trudio. Muškarcima pak ne smeta kada žene objave svoj selfie.

Zanimljivo je da poziranje sa životinjama ili najboljim prijateljem smanjuje popularnost za čak 50 posto kod oba spola.

Šokira i činjenica da muškarcima koji spomenu razvod ili prekid veze broj poruka raste za 52 posto, a kad spomenu djecu – za sedam posto.

Kad žene učine isto, popularnost im pada za sedam posto.

Istraživanje je otkrilo da korisnici vole kratke poruke, do 200 riječi, a popularne su i one o vježbanju, čitanju i glazbi, prenosi tportal.hr.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari