Ostanimo u kontaktu

REFERENDUM O REFERENDUMU

‘Nećete bez naroda’ poručuju Vladi RH 17 sindikata i 7 udruga civilnog društva

Objavljeno prije

Tiskovna Nezavisnih sindikata

Danas 27. svibnja 2015. g. u Hotelu Narona u Metkoviću s početkom u 12 sati, održana je tiskovna konferencija Predsjednika Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske gosp. Branimira Mihalineca, predstavnika udruge Srđ je naš, gosp Igora Miošića i Dane Svaguše povjerenice NSZSŠH Dubrovačko-neretvanske županije.

Tema tiskovne konferencije bila je važnost predstojećih aktivnosti sindikalnih središnjica, te udruga oko prikupljanja potpisa ZA REFERENDUM. 17 sindikata i 7 udruga civilnog društava prikupljat će u subotu 30. svibnja potpise za raspisivanje referenduma s dva referendumska pitanja. Žele se suprotstaviti zakonskom prijedlogu o prikupljanju potpisa za raspisivanje referenduma samo u uredima državne uprave i smanjiti potreban broj potpisa za raspisivanje referenduma na 200 tisuća.

U obraćanju novinarima gospodin Mihalinec je naglasio:

– Mi smo uvjereni da je ovo pitanje referenduma i pitanje neposredne demokracije kao  mogućnost građana da utječu na svoj život i politiku toliko važna da vjerujemo da ćemo uspjeti prikupiti preko 1 milijun glasova, znači dva puta po petsto tisuća potpisa. Poručujemo ovoj Vladi da u ime građane neće proći donošenje štetnih odluka, nećete bez naroda otimati vode, šume, privatizirati zdravstvo, privatizirati obrazovanje, to vam neće proći, NO PASARAN – zaključio je Branimir Mihalinec predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.

Tiskovna Nezavisnih sindikata

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije