Ostanimo u kontaktu

COCO CLUB

U petak i subotu party za krizmanike i kumove

Objavljeno prije

Ovoga petka i subote u vašem Coco Club-u održava se party za krizmanike i njihove kumove uz tri Dj-a: DJ Antu, DJ Maxu i DJ Baju. Coco club otvara svoja vrata u 23:30! Obavještavamo vas da su rezervacije za ovaj vikend popunjene, ali još je malo mjesta ostalo za party za krizmu u župi sv. Nikole!

Stoga, ne propustite osigurati svoje mjesto na najboljoj zabavi u gradu i napravite rezervacije na broj: 095/552-2278 te na društvenim mrežama.

Vidimo se u vašem omiljenom Coco Club-u!

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije