Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ZAMOLBA VLASNICIMA VOZILA

Mole se vozači da ne ostavljaju i parkiraju vozila u Sportskoj ulici zbog održavanja maturantske plesne quadrille

Objavljeno prije

Obavještavaju se  svi sudionici u prometu da će zbog održavanja plesnog projekta ‘Maturantska parada 2019.- Quardilla dance parade 2019.’ dana 22. svibnja 2019. godine (srijeda) biti privremeno zatvorena za promet Sportska ulica u Metkoviću u vremenu od 06,00 do 15,00 sati.

Mole se vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila na navedenoj lokaciji, te ujedno za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca.

GRAD METKOVIĆ

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Policija poziva građane da predlože lokacije nadzora brzine kretanja vozila

Objavljeno prije

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Akcija će se provesti 21. travnja kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine pozivamo građane da od danas, 15. travnja do 20. travnja 2021. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadirati brzinu kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti na našu e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama. Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanja ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu. 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije