Ostanimo u kontaktu

ZAMOLBA VLASNICIMA VOZILA

Mole se vozači da ne ostavljaju i parkiraju vozila u Sportskoj ulici zbog održavanja maturantske plesne quadrille

Objavljeno prije

Obavještavaju se  svi sudionici u prometu da će zbog održavanja plesnog projekta ‘Maturantska parada 2019.- Quardilla dance parade 2019.’ dana 22. svibnja 2019. godine (srijeda) biti privremeno zatvorena za promet Sportska ulica u Metkoviću u vremenu od 06,00 do 15,00 sati.

Mole se vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila na navedenoj lokaciji, te ujedno za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca.

GRAD METKOVIĆ

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije