Ostanimo u kontaktu

DEMANT AUTOŠKOLE NARONA

Navedena kaznena djela nisu počinjena u Autoškoli Narona

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Povodom jutros pristiglog priopćenja PU dubrovačko-neretvanske u kojem su dvije muške osobe, kao ovlašteni predavači auto škole s područja doline Neretve krivotvorili uvjerenja o osposobljenosti za 16 osoba, priopćenjem se oglasila Autoškola Narona iz Metkovića kako bi uklonila svaku sumnju da se radi o njima. Demant prenosimo u cijelosti:

DEMANT

Na temelju objave izvješća Policijske uprave DNŽ, na vašem portalu naveli ste da je riječ o jednoj autoškoli u dolini Neretve u kojoj su počinjena kaznena djela krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Iz vaše objave sumnja je bačena i na Autoškolu Narona što se odražava na naše poslovanje i povjerenje naših korisnika.

Stoga Vas molimo da objavite demant da navedena kaznena djela nisu počinjena u Autoškoli Narona.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na online radionicu ‘Oglašavanje na Facebooku i Instagramu’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na dvije besplatne online radionice „Oglašavanje na Facebooku i Instagramu“ koje će se održati 21. i 25. 05. 2021. s početkom u 10:00 sati. Predviđeno ukupno trajanje radionica je 10 školskih sati.

Društvene mreže su danas neizostavne kada govorimo o digitalnom marketingu. Prvenstveno radi mogućnosti preciznog ciljanja publike i velikog dosega koje naše poruke u relativno kratkom vremenu ostvaruju. Samo u Hrvatskoj broj korisnika društvenih stranica veći je od 1 800 000 i u stalnom je porastu.

Na radionicama će polaznici naučiti:

Kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu

Kako postaviti oglasnu kampanju

Definirati ciljeve oglašavanja, odabrati ciljnu skupinu i kreirati kvalitetne i privlačne oglase

Kako pratiti uspješnost provedbe, te kako optimizirati kampanju

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/hgQrCtum6Byp1NUHA
– maila: dcp@dcp.hr,
– ili telefona: 020/418-401.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije