Ostanimo u kontaktu

UREĐUJE SE NERETVINO IGRALIŠTE

Natkriva se dio zapadne tribine na igralištu ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Ustanova za kulturu i sport Metković je jučer s izvođačem radova potpisala ugovor o izvođenju građevinskih radova natkrivanja dijela tribina igrališta ‘Iza Vage’. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 237.635,00 kn bez PDV-a, a investicija se financira iz proračunskih sredstava Grada Metkovića.

Početak radova očekuje se početkom sljedećeg tjedna, a rok za izvođenje je 40 dana.

Izgradnjom nadstrešnice ispunit će se još jedan uvjet licenciranja stadiona za odigravanje utakmica u sklopu Prve hrvatske nogometne lige za žene i 3. Hrvatske nogometne lige jug u kojem se natječu ŽNK i NK Neretva.

Samom nadstrešnicom natkrit će se oko 160 sjedećih mjesta što je i više nego dovoljno za spomenutu licencu.

Ovo je nastavak ulaganja Grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport u sportsku infrastrukturu kako bi našim sportašima omogućili što kvalitetnije uvjete bavljenja sportom, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

VELIKA AKCIJA POLICIJE

Tvrtka Frigo Bonsai nije na bilo koji način povezana sa zapljenom droge u njezinom skladištu

Objavljeno prije

Metković, 8. ožujka 2020. – Tvrtka Frigo Bonsai iz Metkovića nije niti na koji način vezana uz zapljenu 73 kilograma kokaina u njezinom skladištu, zaključak je i današnje konferencije za medije Policijske uprave Dubrovačko neretvanske.

– Tvrtka Frigo Bonsai i njezina direktorica Katarina Taslak nisu na bilo koji način povezani s akcijom zapljene 73 kilograma kokaina u skladištu. Kao što je već poznato, tvrtka Frigo Bonsai registrirana je za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem i nažalost, njezino skladište zlouporabljeno je u svrhu kriminalnih radnji. To je danas potvrdila i konferencija za medije Policijske uprave Dubrovačke neretvanske. Frigo Bonsai je tvrtka koja besprijekorno uspješno posluje dugi niz godina i nažalost, neprovjerenim medijskim napisima koje smo imali prilike čitati nanesena je velika reputacijska šteta i ugroženo je daljnje poslovanje. Moj klijent tako snosi teške posljedice zbog nesretnog spleta okolnosti i neobjektivnog izvještavanja, iako sam nema nikakvu odgovornost u cijelom slučaju. Zbog svega navedenog postoji mogućnost da ćemo poduzeti daljnje korake u svrhu pravne zaštite, – izjavila je odvjetnica Sanja Mišević u ime tvrtke Frigo Bonsai.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije