Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

UREĐUJE SE NERETVINO IGRALIŠTE

Natkriva se dio zapadne tribine na igralištu ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Ustanova za kulturu i sport Metković je jučer s izvođačem radova potpisala ugovor o izvođenju građevinskih radova natkrivanja dijela tribina igrališta ‘Iza Vage’. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 237.635,00 kn bez PDV-a, a investicija se financira iz proračunskih sredstava Grada Metkovića.

Početak radova očekuje se početkom sljedećeg tjedna, a rok za izvođenje je 40 dana.

Izgradnjom nadstrešnice ispunit će se još jedan uvjet licenciranja stadiona za odigravanje utakmica u sklopu Prve hrvatske nogometne lige za žene i 3. Hrvatske nogometne lige jug u kojem se natječu ŽNK i NK Neretva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samom nadstrešnicom natkrit će se oko 160 sjedećih mjesta što je i više nego dovoljno za spomenutu licencu.

Ovo je nastavak ulaganja Grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport u sportsku infrastrukturu kako bi našim sportašima omogućili što kvalitetnije uvjete bavljenja sportom, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije