Ostanimo u kontaktu

OPĆINA ZAŽABLJE

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Općine Zažablje u akademskoj godini 2019/2020.

Objavljeno prije

Načelnica Maja Vrnoga je objavila Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Općine Zažablje u akademskoj godini 2019/2020.

Mogu se prijaviti studenti koji u zadnjih 5 godina imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Zažablje, kao i njihovi roditelji.

Stipendije se dodjeljuju za akademsku 2019/2020 godinu i isplaćivati će se u deset mjesečnih rata u iznosu od 500 kuna, za razdoblje od listopada 2019. do srpnja 2020. godine.

U nastavku preuzmite pripadajuće obrasce.

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije