POSTIGNUT DOGOVOR S PLATANUSOM

Nastavlja se distribucija plina u Industrijskoj

Objavljeno 30. svibnja 2015. u kategorijama: Metković, News.

Sastanak stanara Industrijske s Platanus-om

Poslije jučerašnjeg sastanka stanara Industrijske ulice sa Srećkom Trojanovićem, direktorom tvrtke Platanusa d.o.o. iz Trstena, i Verom Mateljak, predstavnicom tvrtke Corrigo iz Makarske, vezano za aktualnu problematiku opskrbe plina za stanare dijela Industrijske, napokon je došlo do za sada prihvatljivog dogovora. Platanus će i dalje isporučivati i distribuirati plin, a stanari koji pristaju na predložene uvjete, za sada njih 35, trebaju u ponedjeljak potpisati Ugovor u javnog bilježnika.

U tom slučaju, plin bi se distribuirao iz jednog spremnika koji može opskrbiti oko 30 potrošača. Tada bi cijena hladnog pogona bila cca 50 kn po potrošaču. Ukoliko bi se javilo više potrošača, to bi zahtijevalo najam još jednog spremnika, što bi znatno podiglo cijenu hladnog pogona. Bez prejudiciranja o točnom broju zainteresirani, o kojemu ćemo znati više u ponedjeljak, jedno je sigurno da će plin dalje teći cijevima plinovoda na zadovoljstvo stanara Industrijske.

Sastanak stanara Industrijske s Platanus-om

Stanari koji su se izjasnili da ne žele koristiti plin tokom današnjeg dana trebali bi dobiti i potpisati pisanu izjavu kojom daju suglasnost za ugradbu ventila kako bi se iskopčali iz mreže plinovoda te istu besplatno potpisati i u javnog bilježnika.

Eventualno ukoliko netko tko je potpisao da ne želi plin, nakon par mjeseci zaželi priključak, trebat će platiti hladni pogon za sve mjesece u kojima je bio isključen sa plinovoda, a stanarima koji su do tada plaćali hladni pogon koeficijentom bi se za taj iznos umanjila rata.

Komentari