Ostanimo u kontaktu

ZDRAV ZA 5

Nastavljena školska predavanja o štetnosti alkohola

Objavljeno prije

zdrav-za-5_2

Provedba projekta Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva zdravlja i Ministarstva zaštite okoliša i prirode, te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta – ZDRAV ZA 5,  koji je započeo na nacionalnoj razini tijekom školske godine 2013./2014., nastavljena je tijekom mjeseca prosinca 2013. godine i siječnja 2014. godine, nakon srednjih škola i u Osnovnim školama Stjepan Radić i Don Mihovil Pavlinović na području grada Metkovića, a  za učenike osmih razreda, kao i u osnovnim školama Otrić-Dubrave i Kula Norinska.

Preventivne aktivnosti kroz predavanja provela je policijska službenica za prevenciju u Policijskoj postaji Metković – Ivana Bajo, te policijski službenik za maloljetničku delikvenciju – Miro Bajo.

zdrav-za-5_1

Cilj je bio upoznati učenike s ulogom koju alkohol ima kod kažnjivih ponašanja te sa zakonskim propisima vezanim uz konzumiranje alkohola, a sve radi dobivanja više informacija  o ovom fenomenu kako bi sami mogli donijeti ispravnu odluku.  Predavanja su interaktivna, a mladima se sugerira postojanje raznih mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena u kojem se može dobro zabaviti bez alkohola.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije