Ostanimo u kontaktu

MINISTARSTVO ODOBRILO ZAHTJEV

Nastavak fizikalne terapije za djecu očekuje se u ožujku

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković

Ovim putem želimo obavijestiti javnost kako se pitanje ukidanja fizikalne terapije nije zaboravilo, nego se radi na njegovom skorijem rješenju. Od ravnatelja Doma zdravlja Mihovila Štimca doznajemo da je Ministarstvo zdravlja odobrilo zahtjev da se sklopi ugovor s fizioterapeutkinjom Jelenom Dragović koja nije zaposlenica Doma zdravlja, a obavljat će fizikalnu terapiju s djecom koja imaju neurorazvojne i motoričke smetnje sve dok zaposlenici Doma zdravlja ne dobiju edukaciju koju su zahtjevali za nastavak fizikalne terapije. Ravnatelj Štimac ne želi govoriti o konkretnom datumu, no vjeruje da će se adminstrativno sve riješiti što prije i da će djeca moći krenuti na fizikalnu terapiju u ožujku.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije