Ostanimo u kontaktu

ROK ZAVRŠETKA PRODULJEN DO KRAJA GODINE

Izgradnja nasipa za obranu od poplava na desnoj strani Metkovića

Objavljeno prije

Uređena cesta uz nasip na Glibuši

Rok završetka izgradnje nasipa za obranu od poplava na desnoj strani Metkovića, koji je bio do kraja kolovoza ove godine, produljen je do 31. prosinca.

Kao razloge kašnjenja iz Hrvatskih voda navode nepredviđeno slijeganje na pojedinim dionicama nasipa uslijed nepovoljnih karakteristika močvarnoga tla, zbog kojih je bilo potrebno izvršiti nadvišenje krune nasipa na projektiranu kotu sukladno tehničkoj dokumentaciji. Također se odužilo i sa ishođenjem izmjene i dopune građevinske dozvole kojom se mijenjala dionica na predjelu Duvrat čime je nasipom obuhvaćeno nekoliko kuća koje bi u suprotnom ostale u nebranjenom području, doznaje radiodelta.hr.

Trenutno su u tijeku radovi na dovršenju berme i kanala Jerkovac, izvođenju prilaznih rampi na pojedinim dionicama te postavljanju ograda na objektima regulacijske ustave i crpne stanice.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije