OSNOVNA ŠKOLA STJEPANA RADIĆA

Naši šahisti osvojili 3. mjesto na regionalnom natjecanju

Objavljeno 19. veljače 2018. u kategorijama: Metković, News, Obrazovanje, Sport.
Foto: OŠ Stjepana Radića

Foto: OŠ Stjepana Radića

U Splitu 15. veljače 2018. održalo se Poluzavršno (regionalno) natjecanje u šahu- skupina JUG u kojem su sudjelovali mladi šahisti iz Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije. Našu su županiju predstavljali učenici OŠ Stjepana Radića koji su na županijskom natjecanju osvojili 1. mjesto.

U poluzavršnici snage su odmjerili sa svojim vršnjacima iz OŠ Primošten iz Primoštena, OŠ Split 3 iz Splita i OŠ Šime Budinića iz Zadra. Igrala su se 3 kola, po principu svatko sa svakim, 25 minuta po igraču. Naši su učenici ostvarili jednu pobjedu nad OŠ Primošten, poraz od OŠ Split 3, a s OŠ Šime Budinića igralo se neriješeno. Ovakva igra naših učenika bila je dovoljna da na kraju na ovom regionalnom natjecanju osvoje 3. mjesto.

Za OŠ Stjepana Radića, pod vodstvom voditelja Škole šaha gospodina Slavka Bakalara i voditelja ŠŠD Predolac iz OŠ Stjepana Radića, nastupili su slijedeći učenici: Marin Kljusurić (7.c),  Dominik Blaž Bakalar (6.d) Mihael Borna Bjeliš (1.d), Jakov Šiljeg (3.e) i zamjena Ante Crnjac (4. c).

Čestitamo našim učenicima i voditeljima na ovom izvrsnom rezultatu!

Piše uč. tjelesne i zdravstvene kulture Boris Brčić, prof.

Osnovna škola Stjepana Radića

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari