Ostanimo u kontaktu

ZAKLADA NERETVANSKO SRCE

Naši dobročinitelji donirali preko 600 kg mandarina udrugama u Zagrebu i Perinji

Objavljeno prije

Zaklada Neretvansko srce - UOSI Prijatelj

Zaklada Neretvansko srce, u suradnji s UOSI Prijatelj i građanima Grada Metkovića, i ove godine pokazala svoje veliko srce. U humanitarnoj akciji prikupljanja voća za potrebite, prikupilo se preko 600 kila mandarina i ostalih agruma.

Članovi Zakladnog odbora posjetili su UOSI Sisačko-moslavačke županije ‘Mala kuca‘ – centralno mjesto okupljanja djece s teškoćama u razvoju i organiziranja sadržaja za njih u Petrinji; Udrugu roditelja za djecu s teškoćama ‘Anđeli‘ i gospođi Nani Schaps – dobrotvorki i humanitarki za najteže pogođene socijalne obitelji u Zagrebu, te im uručili donacije iz Neretve.

– Još jednom veliko hvala svim građanima Grada Metkovića i firmama Frigo bonsai, Jasenska i Jambo d.o.o, – zahvalili su naši dobročinitelji.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije